Publisert Legg igjen en kommentar

Glasgow Spisegruppe, Nordisk og lekkert.

Glasgow spisegruppe, er en lekker og stilren spisegruppe i den nordiske stilen. Passer flott inn i det nordiske hjemmet og hytta. Spisebordet er 120 cm langt, med hengeklaff på 40 cm. Bordplaten er i hvit laminat topp, perfekt for småbarnsfamilier. Beina til spisebordet er hvitlasert. Dette spisebordet passer like godt på kjøkkenet som i spisestuen, og størrelsen passer fint for 6 personer. Vi anbefaler varmt Glasgow spisestoler for den optimale nordiske spisegruppen, men er du i det lekne hjørnet, så sjekk også ut Texas og ranch spisestoler. En flott og lekker kombinasjon.

Glasgow spisegruppe
Glasgow spisegruppe
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *