Publisert Legg igjen en kommentar

Milan Spisebord

Milan spisebord med Milan spisestol
Milan spisebord i lekker harmoni sammen med Milan spisestol. I bakgrunnen ser vi Columbus Skjenk

Den Nordiske stilen blir bare finere og finere synes vi. Vi tenker ikke bare hvitt og rene linjer, nå vil vi ha mer detaljer og snitt av natur rundt oss. Vårt nye Spisebord Milan er nettopp i dette sjiktet. Lekre detaljer på bena, og den hvitlaserte fargen glir lett og stilsikkert inn i det nordiske hjemmet. Lengden er 150 cm, så spisebordet tar ikke så mye plass. Det følger med en senterklaff på 45 cm, så ikke noe problem å invitere slekt og venner til festbordet. Vi synes Milan Spisebord og Milan Spisestol er så lekkert sammen, litt sånn Nordisk med snert i.

Løft Det Nordiske Til Nye Høyder

Vi er så glade i Arizona Spisestol, og ser alltid etter nye miljø hvor den vil passe inn. Spisestolen er en drøm å sitte på, lekker farge og trendy. Vi liker veldig godt denne kombinasjonen sammen med Milan Spisebord, nordisk og røft på samme tid. Veldig flott sammen.

Milan spisebord m/Arizona spisestol
Milan spisebord m/Arizona spisestol

Liker du stilen, har vi produktene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *