Betalingsmuligheter

Vi har følgende betalingsmuligheter i vår nettbutikk

KORTBETALING

Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro.
Ved bruk av kredittkort vil transaksjonen belastes når varen sendes ut.

VIPPS

Betaling med VIPPS gjennomføres ved bruk av mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

FAKTURA & DELBETALING

I samarbeid med Collector tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector

For å kunne benytte deg av fakturamuligheten, er minstekjøpet på kr 200,-. Ønsker du mulighet for å dele opp faktura, er minstebeløpet kr 1260.-. Maxbeløp for å kunne benytte faktura/delbetaling er kr 18 500.-. 

Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.collector.no
Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.collector.no og søke om en delbetalingsavtale.

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.

En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.

For fullstendige vilkår for Collectors faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor

Collector generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling

Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling
Collector kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Lindorffs kundeservice via e-post på bill@lindorff.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00
Se også FAQ på bill.collector.no

Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp
Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Collector. Collector tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.
Kontakt Collector kundeservice via e-post bill@collector.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00.

Pris
En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på kr 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

Vi har bankbetaling og vipps når det handles direkte på vårt Showroom.