Det Lune Hjemmet

DET LUNE HJEMMET

Klare vintertegn er når man våkner opp til rim på bakken, frostrøyk og kaldere hus og hjem. Med andre ord er det et klart løfte om at vinteren er på vei. Vi trekker inn, fyrer opp i peis og tenner lys i lanterner og staker. Vi har behov for å lune hjemmet vårt med pledd, puter, lys og varme. Vi finner roen ved å sette oss ned med en bok i fanget, en god kopp med varm drikke og lar kos og hygge svøpe oss inn.

Cambridge kryssbeinsbord og Bradford spisestoler. Et lekkert og elegant tilskudd til spisestuen.

Dekk til spisebordet,Cambridge Spisebord gråbeiset og hvitlakkert og Bradford Spisestol grå med grå ben,  finn frem arvegods og dekorer spisebordet til din stil og smak. Kjenn den gode følelsen når familie og venner er samlet rundt spisebordet, de gode samtalene, latteren som henger løst og godstemningen som kommer til. Glemt er stresset med å ha alt på plass, maten som skal tilberedes og alle detaljer som skal passe inn. Nyt å ha familie og venner rundt, senk skuldrene og gi deg selv samtidig en klapp på den.

KOS FOR 2

Det skal så lite til for å lage hygge rundt kjøkkenbordet. Enten det er til frokost eller å kunne ta seg en pust i bakken med nybakte skillingsboller. La roen komme, nyt selskapet og ta den gode praten som du lenge har tenkt på.Signe Kjøkkenbord hvit og natur i dus trekantet stil, er perfekt for deg som ikke har så god plass, men som likevel vil ha muligheten til å invitere til nybakst eller ta den etterlengtede middagen sammen med en venn. Kombiner gjerne med Signe Kjøkkenstol grå med hvitlakkerte ben  , Signe Kjøkkenstol lys beige med hvitlakkerte ben eller som vi har falt for, Texas Spisestol mørk grå og Ranch Spisestol Cognac Disse spisestolene er i 2 utgaver og i 3 herlige og tidsriktige farger. Finn din kjøkkenstil allerede i dag.

HYTTEKOS Sett stemningen i hytta, dekk spisebordet til fest og dekorer hytta di med det som gir den gode og lune følelsen. For å hjelpe deg litt på vei, har vi satt opp vår huskeliste på hva som tilfører det lille ekstra på spisebordet og ellers i hytta.
Perfekt for den rustikke og lune følelsen i hjem og hytte

Vi har lagt vår elsk på disse spisestolene, Arizona Spisestol mørk grå og Dallas Spisestol mørk brun og kan ikke få nok av dem. De er det optimale av utrolig god sittekomfort, liten gyngeeffekt og perfekt mot ryggen. 3 viktige momenter for komforten. Disse spisestolene  innbyr til gode og lange stunder rundt spisebordet eller kjøkkenbordet. De har en tøff, industriell stil, er lett å vedlikeholde og passer inn både på hytta og hjemme. Liker du å blande stiler, er de et perfekt tilskudd til et klassisk spisebord.

Lekre Fresno sidebord. Så enkelt og så lekkert.
Lucan Loungestol, perfekt når man vil ha en pust i bakken.

Når det er mye rundt oss, forberedelser til julestria, selve julestria og ikke minst en lang arbeidsdag. Da er det godt å kunne ta seg en pust i bakken, og Lucan Loungestol gråbrun er perfekt til dette. Ikke tar den for stor plass, den er lettstelt og lekker å ha i både hjem og hytte. Legg til lekre Kinsai rundt sofabord svart , noen flotte planter Cycas og du har ditt eget lune rede. Bare for deg selv.