Ofte stilte spørsmål

Hva lurer du på ?

Hvor mye frakt må jeg betale på mine varer?
Frakt beregnes ut fra varen du har bestilt sin vekt. Du legger selv inn om du ønsker å hente selv på et av våre pick up point,  eller levert til dør. Før du bekrefter en ordre vil du få opplyst hva din fraktkostnad vil være, basert på dine valg.

Hvis jeg ikke er fornøyd, kan jeg returnere varene?
I henhold til kjøpsloven, har du 14 dagers returfrist. Mrk. at returkostnaden vil ligge på kjøper. Varen må leveres tilbake i orignalemballasjen, med alle deler intakt. Refundering av beløpet vil bli tilbakeført når varen er ankommet og sjekket.

Hvor lang tid går det før jeg får svar på mail jeg har sendt?
Vi besvarer mail fortløpende. Av og til kan det være travelt, men normalt har du svar innen neste arbeidsdag.

Varen min har feil, og jeg vil ha det ordnet. Hvordan løses dette?
Det første du gjør når du får varen din, er å sjekke at emballasjen ikke har synlige skader, pakk opp og se at alle deler er der og at alt er slik du forventer at produktet skal være. Skulle det være noe ukurant, vennligst ta kontakt med oss enten på mail eller tlf.