Om oss

Trivelig å se deg. Kom inn!

Kom inn i nettbutikken og se deg om. Innerommet er fylt med skikkelige og likevel rimelige møbler. Møbler utviklet for deg med god smak og en fornuftig lommebok. Vi kaller det møbler til å leve med. Vi har et flott showroom fylt med møbler på Ålgård, like ved Kongeparken.

EGENIMPORT GIR LAVE PRISER 
Vi importerer selv og får møblene produsert etter våre krav. Bak Innerommet står erfarne møbelkjøpere med solide nettverk, ikke minst i Østen. Gjennom mange år er det knyttet tette bånd som gir oss hyggelige priser og god kvalitet. Alt dette betyr at du får mye for pengene, møbler som tåler bruk, design som du kanskje ikke finner andre steder, og god hjelp når du trenger det.

INGEN DYRE MERKELAPPER
God smak er den du selv trives med, og vi kan hjelpe deg hvis du er usikker. Vi mener at et møbel ikke nødvendigvis blir bedre fordi det får en merkelapp med et kjent navn på. Men prisen blir garantert høyere. Innerommet har møbler med kvalitet og design som tåler tidens tann, men som også kan være trendy uten å koste det hvite i øyet. Møbler som tåler bruk og som du ikke trenger å være redd for.

INNENFOR
Du velger det du liker, men vi vil gjerne utfordre deg litt, om vi får lov. Siden vi drar på de store møbelmessene og følger nøye med på trendene, kan vi anbefale former, farger og mønster som kommer til å slå an. Liker du å være litt i forkant, har vi mye spennende å by på.

INNERTIER
Bestselgere og supertilbud har vi kalt innertiere – midt i blinken. Har vi kalt et produkt en innertier, kan vi love at det ikke blir bom.

VI BRYR OSS OM PRODUSENTENE 
Alle møbelprodusentene vi samarbeider med har etisk forsvarlige arbeidsforhold. Vi besøker dem flere ganger i året for å følge opp produksjonen, møbelkvaliteten og forsendelsene.

VI LEVERER TIL NÆRINGSLIVET
Vi har muligheten til å levere store ordrer til næringslivet, enten det er til hotell, cafe eller restaurant. Har dere ønsker på farge og modell, kan vi sammen finne frem til en design som passer for deres behov. Ta kontakt med oss og vi hjelper dere gjerne.