Personvernerklæring

Personvernerklæring innerommet.no

Vi tar dine personopplysninger på alvor. Denne personvernerklæringen gjelder for INNEROMMET AS sin nettside – innerommet.no

Hvilken informasjon samler vi inn?
I forbindelse med din aktivitet på nettsiden innerommet.no samler vi inn personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og betalingsopplysninger. Dine data er lagret elektronisk slik at det kun er INNEROMMET.NOs medarbeidere som har tilgang til dem.

På forespørsel kan vi til en hver tid gjøre tilgjengelig for deg hvilke av dine personopplysninger vi besitter samt endre eller slette disse i tråd med dine ønsker så framt dette ikke er i strid med lovpålagte forretningsmessige, regnskapsmessige eller skattemessige regler.

Disse opplysningene er nødvendige for å opprettholde og håndtere ditt kundeforhold og opplysningene skal kun benyttes til dette.

Hvem har tilgang til opplysningene dine
For å kunne ivareta vår håndtering av din bestilling og betaling, vil det deles personopplysninger med vår leverandør på betalingsløsning Bambora, i tillegg til fraktselskapet DSV. Innerommet as, vil ikke dele opplysninger med andre.

Rett til innsyn
Du har til enhver tid anledning til å ta kontakt med oss for å høre hvilke personopplysninger vi har tilgjengelig, hvem som har innsyn og hvordan vi oppbevarer og sikrer dine opplysninger.
Du kan kreve at vi endrer eller sletter hele eller deler av den informasjonen vi har lagret på deg.

Hvor lenge oppbevarer vi opplysninger om deg.
For brukere som registrerer seg på Innerommet.no lagres det også personopplysninger som man oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigerer og slette sine egne personopplysninger når som helst(bortsett fra brukernavn) Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kontaktinformasjon

INNEROMMET AS
PB. 66, 4339 Ålgård
Showroom: Kongsgata 17, 4330 Ålgård

Epost: post@innerommet.no
Telefon: +47 940 99 656