Vår visjon

VÅR VISJON

  • GOD SMAK
  • GOD KVALITET
  • GODE PRISER

Vi ønsker å kunne tilby deg som kunde det riktige møbelet, til topp kvalitet og priser til å leve med.

INGEN DYRE MERKELAPPER
God smak er den du selv trives med, og vi kan hjelpe deg hvis du er usikker. Vi mener at et møbel ikke nødvendigvis blir bedre fordi det får en merkelapp med et kjent navn på. Innerommet har møbler med kvalitet og design som tåler tidens tann, og likevel kunne ha lave priser.

EGENIMPORT GIR LAVE PRISER
Vi importerer selv og får møblene produsert etter våre krav. Bak Innerommet står erfarne møbelkjøpere med solide nettverk, ikke minst i Østen. Gjennom mange år er det knyttet tette bånd som gir oss hyggelige priser og ypperlig kvalitet. Alt dette betyr at du får mye for pengene, møbler som tåler bruk, design som du kanskje ikke finner andre steder, og god hjelp når du trenger det.

MØBELUTVALGET
Vi velger selv ut det vi ønsker å ha i vår nettbutikk, reiser på messer og besøker våre fabrikker. Vi er opptatt av å kunne vise møbler som er riktig i trendbildet, men har også noen andre smakebiter på lur. Å jobbe med møbler er vår drivkraft, og vi går all in for å finne de riktige møblene for det Norske markedet.

VI BRYR OSS OM PRODUSENTENE
Alle møbelprodusentene vi samarbeider med har etisk forsvarlige arbeidsforhold. Vi besøker dem flere ganger i året for å følge opp produksjonen, møbelkvaliteten og forsendelsene.